FŐOLDALAKTUÁLISTERMÉKEKAKCIÓKBEMUTATKOZÁSÜZLETEINK IDŐPONT KÉRÉSPÁLYÁZATPOLATESZTSZÍNTÉVESZTÉSDISZLEXIAYUNIKUMiYOSMARTMiSight® 1 day
Yuniku

Yuniku

A szemüveg jövője itt van

A Yuniku az első 3D-s személyre szabott szemüveg, amely az Ön arcvonásaira szabott, tökéletes látást és kényelmet kínál. Az arcod egyedi, saját formával, vonásokkal és érzelmekkel. Fejezd ki magad. Határozza meg stílusát. Válassza a Yuniku-t.

 

 

A Yuniku japán szó, „egyedi”. 

A dinamizmus, az intimizmus jelentését hordozza.

Ez a világ első látásközpontú 3D szemüvege, amelyet csak neked készítettek. A 3D szkenner technológiát fejlett algoritmusokkal kombinálva a Yuniku szemüveget teljes egészében az Ön arcára és látásmódjára tervezték.

 

Hogyan működik a Yuniku

Minden a páciens vizuális igényeinek és arcvonásainak felmérésével kezdődik.

A látszerész átvizsgálja a páciens arcát, lehetővé téve a fejlett szoftvernek, hogy kiszámítsa a lencsék ideális helyzetét a szemhez képest. Ez nemcsak a legjobb keret illeszkedést biztosítja a kivételes kényelem érdekében, hanem a legjobb stílust is a páciens arcához. 

A következő lépés a modell kiválasztása a meglévő gyűjteményből. Azáltal, hogy tájékoztatást ad a páciens életmódjáról, akár a számítógép képernyője előtti munkavégzésről, akár a profi sportolói edzésről szól, a lencséket és a keretet az ő személyes igényeikre szabjuk.

Amint a páciense látja magát a képernyőn az egyedi tervezésű modellt viselve, a szemüveg készen áll a 3D nyomtatásra. A lencsék precíziós vágásúak, és a keret közvetlenül körülöttük van nyomtatva. Az eredmény hihetetlen vizuális élmény és személyre szabott illeszkedés.

 

 

 

 

 

 

A Yuniku legfontosabb jellemzői:

  • Egy teljes szemüveg: szemüveglencsék és keret
  • Látásközpontú szemüveg, mely a viselő optimális látását helyezi a középpontba
  • 3D nyomtatással készülő, egyedi szemüvegkeret, amely a vásárló arcvonásait és ideális viselési paramétereit is figyelembe veszi, így kiemelkedő optikai teljesítményt, valamint tökéletes illeszkedést és viselési kényelmet biztosít
Vissza