FŐOLDALAKTUÁLISTERMÉKEKAKCIÓKBEMUTATKOZÁSÜZLETEINK IDŐPONT KÉRÉSPÁLYÁZATPOLATESZTSZÍNTÉVESZTÉSDISZLEXIAYUNIKUMiYOSMARTMiSight® 1 day

Optikai vállalkozásunk 1994 –ben alakult. Hitvallásunk, hogy optikus szakmánkat a szemüveg készítést és a hozzá szorosan kapcsolódó szemvizsgálatot a lehető legmagasabb színvonalon biztosítsuk  a hozzánk beérkező olykor bátortalan szemüveg viselőink számára.

Egy rövid beszélgetés segít abban nekünk, hogy mi lenne a legjobb választás egy új szemüvegnél, lencse típusnál.

Jelenleg két miskolci és egy tiszaújvárosi optikai üzletünk lelkiismeretes, több évtizede együtt dolgozó kollektívája várja Önt, ha vágyna egy a személyére szabott, szerethető szemüvegre.

Egy szemvizsgálat során fontos, hogy megismerjük egymást, elbeszélgessünk. Munkájáról, mindennapi teendőiről, hogy megtudjuk, milyen élethelyzetben van nagy szüksége az adott szemüvegre.

A mai rohanó életünkben minden élethelyzetben, akár 3-4 olvasási területre is maximumon kell teljesítenünk, napi 8-10  órában…Ehhez elengedhetetlen egy pontos, részletes szemvizsgálat és egy korszerű szemüveg! Nálunk minden adott ehhez!

Mindkét szemészeti rendelőnkben ugyanaz a kollektíva: három szemorvos és egy optometrista-kontaktológus  várja a szemüveges és kontaktlencsés pácienseket.

Üzleteink menü pont alatt részletesen megtalálja címünket elérhetőségeinket!

 

Üdvözlettel: Karászi Rita