FŐOLDALAKTUÁLISTERMÉKEKAKCIÓKBEMUTATKOZÁSÜZLETEINK IDŐPONT KÉRÉSPÁLYÁZATPOLATESZTSZÍNTÉVESZTÉSDISZLEXIAYUNIKUMiYOSMARTMiSight® 1 day
Szemüveg vagy kontaktlencse?

Szemüveg vagy kontaktlencse?

Hogy szemüveget vagy kontaktlencsét válasszunk, mindig is egy megosztó kérdés volt. Egy biztos, ha látásproblémával küzdünk, döntést kell hoznunk az ügyben. Az alábbiakban ebben szeretnénk segítséget nyújtani!

A kontaktlencse közvetlenül érintkezik a szem hártyájával, ezért indokolt lehet egy vizsgálat, melynek során megállapítják, hogy az adott személy alkalmas-e a viselésére. Emellett napi cserét igényel, a megfelelő folyadék segítségével rendszeres tisztítása szükséges, adott időközönként pedig teljesen új lencsére cserélendő. Viszont azok számára, akik nagy dioptriaszámú szemüveget viselnek, praktikus lehet a kontaktlencse, hiszen használatával megszűnhet a perifériás torzítás, ami a szemüvegek esetén általánosan fennálló jelenség. Mindemellett a megjelenést sem torzítja és a mindennapi tevékenységeket sem nehezíti, hiszen a kontaktlencse gyakorlatilag láthatatlan.

A szemüveg kinézettől függően lehet elegáns vagy akár sportos is, így könnyen egyéniségünkhöz és öltözetünkhöz illeszthető. Nem igényel annyi törődést, mint a kontaktlencse, és ha elég időt szánunk a tökéletes keret kiválasztására, kimondottan jól állhat, karakteressé és különlegessé varázsolhatja megjelenésünket.

Fontolja meg a döntést, és látogasson el optikánkba, hogy az Ön számára is megtalálhassuk az ideális megoldást!

Vissza