FŐOLDALAKTUÁLISTERMÉKEKAKCIÓKBEMUTATKOZÁSÜZLETEINK IDŐPONT KÉRÉSPÁLYÁZATPOLATESZTSZÍNTÉVESZTÉSDISZLEXIAYUNIKUMiYOSMARTMiSight® 1 day
Készíttessen kényelmes szemüveget!

A szemüveg története az 1200-as évekbe nyúlik vissza, amikor még csak, mint olvasó lencsék voltak jelen, hiszen a keret kérdése nem volt megoldott. A szemüvegkeret mai változata csak a tizenkilencedik században vált általánossá, így innen számítva beszélhetünk igazán nagy mennyiségben történő szemüvegkeret készítésről.

A jó szemüvegkeret tökéletesen illeszkedik a viselő fejéhez, kényelmes és biztonságosan tartja a lencsét. A minél kényelmesebb keret érdekében szükséges, hogy a viselő arcához legyen állítva az adott darab. Ahhoz, hogy teljesen passzoljon tulajdonosa fejére, szükséges, hogy jó legyenek beállítva az egyes részek, például a szárak hosszúsága, dőlése, az orrtámasz szélessége, magassága, továbbá a lencsék dőlésszöge.

A szemüvegkeret fontos része a szemüvegnek, hiszen a megfelelő tartáson múlik a lencsék biztonsága, és a szemüveg gyakorlati haszna! A tökéletes keret megtalálásának érdekében szükséges a legjobb minőségű termékekhez fordulni! Szemüveg készítéssel kapcsolatban keressen fel minket és érdeklődjön további információk után elérhetőségeink egyikén!

Vissza