Facebook
Pinterest
Youtube
Twitter
@eurooptickft1 Tweetjei
Blogger
Opticnet

Bemutatkozás

Tiszaújváros szívében a Szent István út 13. szám alatt várjuk közel 20 éve a szemüveges, kontaktlencsés kedves Vásárlóinkat.

 

Háromszintes üzletünk igyekszik szolgáltatásaival maximálisan a kor elvárásainak megfelelni. Szemészeti magán szakrendelőnk, amely üzletünk alagsorában van, jelenleg nemcsak városunkban, de megyei szinten is a legkorszerűbb felszereltséggel rendelkezik.

 

2012’ évben egy Uniós pályázat segítségével sikerült két, jelenleg csak nálunk elérhető szemészeti szűrésekre alkalmas eszközt beszereznünk.

 

A Non- contact tonometer és Plus-Optix készülék biztosít két igen fontos szűrési funkciót amely, minden korosztálynak, akár szemüveggel akár szemüveg nélkül élő számára is jelentős értékelést adhat!

 

A Plus-Optix nevezetű készülék az autómata- skiaszkópia elvén működő refraktométer, amely alkalmas már 6 hónapos kortól meghatározni az esetleges szükséges szemüveg korrekciót, dioptriát. Nem kell más hozzá más, csupán 1 m-es távolságban ülve elhelyezkedünk a vizsgálótól egy sötétebb helyiségben, s a mérést és a javasolt dioptriát már jelzi is a készülék. De, ha a paciens már szemüveg viselő, akkor a meglévő szemüvegével is elvégezhető a vizsgálat, ahol az esetleges alul- vagy- felül korrekciót határozza meg a készülék.

 

A másik készülékünk egy noncontact- tonométer, amely egy érintésnélküli szemnyomás mérő. Sűrített levegőnyomással, fájdalommentesen méri meg a szemnyomást a másodperc töredéke alatt.

 

A Glaukoma /zöldhályog/ egy nagyon alattomos, veszélyes szembetegség, ami minden fájdalom nélkül kezdődik. A megnövekedett szemnyomástól elhalnak a szemfenéken a látóidegek, lassan észrevétlenül megszűnik először a perifériás, majd a centrális látás azaz vakká válik a beteg.

 

40 éves kor felett mindenkinek ajánlott szűrővizsgálaton évente részt venni, a betegség mielőbbi felismerése miatt.

 

Kérje szakképzett Kollégáinkat az INGYENES szűrés elvégzésére!


A felírt szemüvegek elkészítése az emeleti műhelyünkben zajlik, amely szintén egy korszerű INDO COMBIMAX letapogató rendszerű automata gépsoron történik.

 

A földszinten történik, a kiválasztott szemüvegkeret és a szükséges szemüveg korrekció összehangolása, amelyben egy Visureal video- centírozó rendszerünk segít.

 

Lefényképezi a kiválasztott szemüvegben a szemüveg viselőt, amelyhez hozzáadjuk a szükséges dioptria erősségét. A video- rendszer bemutatja egyrészt, hogy mennyire előnyös a keretválasztásunk és megmutatja azt is nekünk, hogy milyen lencse vastagságokkal tudjuk elkészíteni azt, szemüveg viselőnknek. Ez a rendszer segít a precízebb mérések elvégzésében is, hogy optikailag a legpontosabb legyen az elkészült szemüvegünk.

 

Üzletünk tagja az országos magánlátszerészek OPTICNET egyesülésének, amely „szakértő látszerészek csoportja”, segítségével áraink országosan is a legolcsóbbak, Tiszaújváros vonatkozásában pedig a legkedvezőbbek!

 

 

 

 


Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!