Facebook
Pinterest
Youtube
Twitter
@eurooptickft1 Tweetjei
Blogger
Opticnet
Főoldal » Termékek » Szemüvegkeretek

Szemüvegkeretek

Szemüvegkeretek

Üzletünk próbál minden pénztárca és minden korosztály számára megfelelni a szemüveg keretek választékával…

Állandó akciónk is erre irányul, hogy nálunk mindenki megtalálja számítását.

TAKARÉKOS ajánlati-csomagunk: 6100 Ft

Ebben a csomagunkban a legegyszerűbb férfi és női műanyag kerettel készített, de már karc és tükröződésmentes bevonattal ellátott szemüveget biztosítunk.

( Normál, raktári dipotria esetén.)

TAKARÉKOSSÁGI ajánlati csomagunk: 8990 Ft

Ebben a csomagban már divatos férfi, női, unisex és színes műanyag keretekkel készített, karc és tükröződésmentes bevonattal ellátott szemüveget biztosítunk.

 

Szemüveg keret áraink 1980 Ft-tól…..60.000 Ftig várja az egyedi igényeket is!!!

 

 

2015-ös szemüvegkeret trend

A szemüveg, és ezzel együtt a szemüvegkeret még ma sem ment ki a divatból, sőt egyre inkább, több, különlegesebb, extrémebb, színesebb szemüvegkeretekből válogathatunk. A szemüveg ma már nem csak szükség, divat is, hiszen mostanában a dioptria nélküli szemüvegkeretek is igazán előtérbe kerültek.

A szemüvegkeretek divatja
A divatos sötét és vastag szemüvegkeret már pár éve hódít, de mára már a nagyobb, túlméretezett keretek és a különleges, feltűnő minták is szerepet kapnak a kínálatban.

Idén beköszöntöttek a világosabb keretű, mintás szemüvegek is, melyekkel remekül feldobhatjuk öltözékünket és megjelenésünket, vagyis akár kiegészítőnek is tökéletes lehet.

Mire figyeljünk még?
Mivel a legtöbb esetben több évre választjuk szemüvegkeretünket, érdemes a fejformához, hajtípushoz, saját stílusunkhoz illő keretet választanunk, és persze fontos az is, hogy kényelmes legyen és csinosnak érezzük magunkat benne!

Válasszon a trendnek és az Ön stílusának megfelelő szemüvegkeretet hatalmas kínálatunkból!

Nálunk biztosan megtalálja az igazit!

 

Hogyan válasszunk jó szemüvegkeretet?

A szemüvegkeret kiválasztása rendkívül fontos döntés, hiszen egy olyan darabról van szó, amelyet nap mint nap viselni fogunk, ráadásul olyan helyen, amit nem takargathatunk. Éppen ezért oda kell figyelni, hogy csak olyan mellett tegyük le a voksunkat, amely formájában és színeiben jól illik az arcunkhoz.

Általánosságban elmondható, hogy a szemüvegkeret formája ne egyezzen az arcformával, mert akkor túl erőteljes hatást kapunk. A szögletes arcforma ovális keretet, míg a kerek arcforma szögletes keretet kíván. Természetesen vannak olyanok is, akik szerencsések és szinte minden jól áll nekik: ők az ovális arcformával rendelkező hölgyek és urak.

Persze amellett, hogy jól álljon a szemüvegkeret, az is fontos, hogy kényelmes legyen. Nem szabad nyomnia a halántéknál, a fülnél vagy éppen az orrnyergen, mert ez állandó kellemetlenséghez vezethet.

Ezután már csak a szín kiválasztása marad hátra, mely teljes mértékben az ízlésen múlik. Nem tudja, hogy milyen szemüvegkeret mellett döntsön? Ne aggódjon, mi segítünk Önnek! Látogasson el optikánkba, és kollégáink válaszolnak az esetlegesen felmerülő kérdésekre!

szemüvegkeret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forgalmazott márkáink:

 

      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      
      

 

Időpont foglalás

=
refresh captcha